Monthly Archives: May 2021

Invitatie workshop “Pitch-ul de nota 10” (pentru finalisti)

Dragi profesori, Dragi elevi finalisti, Va invitam pe 28 mai, orele 11:00, la un workshop online cu tema “Pitch-ul de nota 10”, in care echipa BCR te va ajuta sa te pregatesti pentru pitch-ul Live de pe 7 iunie, ora 11:00. Vom discuta despre ce trebuie sa contina un pitch despre ideea de afaceri propusa [...]read more »

Finalisti Early Innovators invitati la sesiunea de pitch-uri

Au fost selectati 16 finalisti, atat candidati individuali cat si echipe care vor concura pentru locurile I, II, III. Toti finalistii vor sustine un pitch de maximum 3 minute in care isi vor sustine planul de afaceri cu care s-au inscris in concurs. Evenimentul va avea loc online, iar juriul se va intruni in format [...]read more »

Finalisti “Best Innovative”

Urmatoarele planuri de afaceri vor fi supuse evaluarii in vederea acordarii premiului in valoare de 200 EUR pentru cea mai inovativa idee de afaceri: Nr de inregistrare plan de afaceri Nume participant 283 Talanga Nicoleta Lavinia 110 ADDA Decoration 94 StarBreaker 1 151 Roșu Delia-Ioana 284 Amalia Onu 50 BROTHERHOOD 269 Alexoaie Ștefan-Alexandru 118 ȘTEFAN [...]read more »

Finalisti premiul Trusted Advisor pentru cea ma buna componenta financiara

Au fost selectati finalistii pentru premiul "Trusted Advisor" in valoare de 100 EUR care se acorda pentru cea mai buna componenta financiara. Lista scurta este alcatuita din: Nr de inregistrare plan de afaceri Nume participant 134 Tășală Alina-Claudia 43 Zybaczynski Karina 244 Paun Adriana Ana-Maria 109 TUDORACHE LUCIA BIANCA 283 Talanga Nicoleta Lavinia 190 Neacsu [...]read more »

Finalisti premiul INACO pentru competitivitate

Urmatoarele planuri de afaceri au fost selectate pentru premiul INACO pentru competitivitate in valoare de 100 EUR: Nr de inregistrare Nume participant 134 Tășală Alina-Claudia 43 Zybaczynski Karina 283 Talanga Nicoleta Lavinia 95 ILIE N. LAURA – IOANA 96 IVAȘCU M. MIHAELA 108 PATRU BIANCA-MARIA 151 Roșu Delia-Ioana 126 STANCIU ALEXANDRU GABRIEL 208 THE LEADING [...]read more »

Evaluare planuri de afaceri – progres

Procesul de evaluare a planurilor de afaceri nu s-a incheiat inca. Ne cerem scuze pentru intarziere. Preconizam ca in maximum o saptamana putem avea finalistii. O parte dintre elevi au fost contactati de membrii juriului care au decis sa faca acest lucru in nume personal si care a fost interesat sa afle mai multe despre [...]read more »