Profesori

Poate participa orice profesor de liceu in exercitiu de la orice liceu acreditat de Ministerul Educatiei din Romania si specializat in orice materie predata la liceele din Romania.

Participarea profesorilor de liceu este foarte importanta pentru organizatorii concursului.

Profesorii participa in calitate de coordonatori/supraveghetori ai scrierii planului de afaceri. De asemenea, ei se asigura ca lucrarile transmise sunt rezultatul muncii candidatilor. Implicarea profesorilor este foarte importanta pentru calitatea lucrarilor si pentru calitatea concursului, in general. Coordonarea lucrarilor de catre profesori este vazuta de organizatorii concursului drept o garantie a faptului ca munca depusa de candidati este autentica.

Rolul profesorului este acela de a aplica simplele reguli de conduita etica si de a se asigura ca participantii respecta regulile concursului. El poate oferi ghidaj, poate recomanda studii si poate oferi orice alt tip de sprijin pentru imbunatatirea lucrarilor elevilor. Toate aceste actiuni trebuie sa fie orientate catre incurajarea participarii si deschiderea orizonturilor de creatie si nu pe interventie directa in scrierea lucrarilor.
Profesorii coordonatori pot fi de orice specialitate.

Prezenta profesorului in componenta echipelor are rol strict de garantie pentru autenticitatea lucrarilor. Dat fiind acest rol al profesorului, calitatea lucrarilor sau calificarea acestora in faza finala nu influenteaza in niciun fel reputatia profesorului si nu contribuie la procesul de evaluare al juriului.

Profesorii pot coordona mai multe echipe sau mai multi candidati individuali, indiferent de scolile de la care acestia provin.

Profesorii vor beneficia de un training efectuat de experti si consultanti de specialitate si vor interactiona indeaproape cu modele de bune practici pentru incurajarea antreprenoriatului tinerilor.

Sprijinul oferit de profesori elevilor este gratuit.

La finalul formularului de inregistrare, se regasesc pasii care trebuie urmati pentru a transmite aplicatia la: registration@early-innovators.eu

Formular de inregistrare

Implicarea profesorilor are rolul de a asigura sustenabilitatea proiectului intrucat competitia de planuri de afaceri Early Innovators este conceputa ca un program continuu pentru elevii romani.