Studenti

Rolul studentului este acela de a ajuta echipa de elevi in dezvoltarea ideilor de afaceri. Aceast sprijin poate consta in transpunerea ideilor din cercetarea universitara in planuri de afaceri. Sau acesta poate aplica experienta sa academica astfel incat ideea de afaceri promovata de elevi sa fie intr-un limbaj business specific. De asemenea, studentul se va asigura ca echipa de elevi are suficiente surse de informare si foloseste studii relevante ca referinte.

Spre deosebire de profesor, care are un rol pasiv si de garant al muncii proprii a candidatului/echipei, studentul are un rol activ. Acesta actioneaza precum un mentor.

Se poate implica drept voluntar orice student de la orice universitate acreditata de Ministerul Educatiei din Romania. Prioritate vor avea studentii de la universitatile care au semnat un memorandum de intelegere cu Steinbeis Transfer Management. Acestea se regasesc aici.
La finalul formularului de inregistrare, se regasesc pasii care trebuie urmati pentru a transmite documentul la: registration@early-innovators.eu