Premii

Premiile principale anuntate pentru cele mai bune planuri de afaceri vor fi oferite de Banca Comerciala Romana.

Premiul I

Premiul I va consta in echivalentul in RON a 1500 EUR.

Castigatorul va fi selectat dintre finalistii invitati la sesiunea de pitch-uri.

Premiul II

Premiul II  va consta in echivalentul in RON a 1000 EUR.

Castigatorul va fi selectat dintre finalistii invitati la sesiunea de pitch-uri.

Premiul III

Premiul III va consta in echivalentul in RON a 600 EUR.

Castigatorul va fi selectat dintre finalistii invitati la sesiunea de pitch-uri.


Premiul Sustenabilitate 

Premiul SUSTENABILITATE va consta in echivalentul in RON a 500 EUR.

Fiecare membru al juriului va nominaliza cate o idee de afaceri care are cele mai mari sanse pentru impact la nivel de ecosistem, indiferent de punctajele obtinute la alte categorii. Acest premiu BCR complimenteaza eforturile jure-ului expert in cadrul Departamentul de Dezvoltare Durabila din cadrul Secretariatului General al Guvernului, departament premiat de ONU pt inovatie in serviciul public.

SUSTENABILITATE (cf glossar Early Innovators): Calitate a unei activitati antropice de a se desfasura fara a epuiza resursele disponibile si fara a distruge mediul, deci fara a compromite posibilitatile de satisfacere a nevoilor generatiilor urmatoare. Cand se refera la dezvoltarea economica de ansamblu a unei tari sau regiuni, este de obicei preferat termenul sinonim dezvoltare durabila.


Premiile “Mentiune”

Premiile “Mentiune” vor fi in numar de 3: 

  • Mentiune I: echilaventul in RON a 300 EUR
  • Mentiune II: echivalentul in RON a 300 EUR
  • Mentiune III: echivalentul in RON a 300 EUR

Castigatorii vor fi selectati dintre toti participantii care au transmis documentele de concurs. Nu este necesar ca acestia sa se califice printre finalisti. Scopul acestor mentiuni este acela de a premia cea mai inovative idei.


Alte premii

Pentru ca juriul este format din antreprenori, acestia decid de fiecare data sa ofere premii suplimentare in cadrul sesiunii de pitch-uri daca le place foarte mult o idee. La ultima editie au fost 28 de antreprenori implicati. Mai jos sunt prezentate doar 3 exemple de premii suplimentare oferite fata de cele anuntate. 

Un premiu in valoare de 200 EUR va fi oferit de Fibercon pentru planul de afaceri in care este demonstrata inovatia in procese si tehnologii. Se va pune accent pe factori precum automatizarea, controlul calitatii, cresterea eficientei si integrarea tehnologiilor de ultima ora.

Un premiu in valoare de 100 EUR va fi oferit de Trusted Advisor pentru planul de afaceri cu cea mai buna componenta financiara. In acest sens, premiul se va acorda elevului/echipei care a strans cele mai mult puncte cumulate la intrebarile 14 (Surse de venit), 15  Preturi), 18 (Costuri).

Un premiu in valoare de 100 EUR va fi oferit de Rădăcini Auto pentru planul de afaceri cu cea mai buna componenta tehnologica si de competitivitate. In acest sens, premiul se va acorda elevului/echipei care a strans cele mai mult puncte cumulate la intrebarile 6 (Tehnologie si proceduri), 11 (Inovatie si puncte de vanzare unice).