Membrii juriului

Editia I (2020 – 2021)

pentru editia II (2021 – 2022), aceasta pagina va fi actualizata curand

Cornel Barbut

Fondator si CEO VegaComp Consulting

Vice-Presedinte al Asociatiei de Fibra Optica din Romania

Pe langa vasta experienta in domeniul telecomunicatiilor, Cornel Barbut este antreprenor implicat in comunitate de peste 15 ani, implementand peste cinci proiecte de Smart City in patru orase din Romania. De asemenea, este trainer, consultant si integrator cu servicii la cheie. Cornel Barbut a initiat si dezvoltat un business pentru digitalizarea parcarilor si a facut primul studiu privind parcarile din Romania. De asemenea, a dezvoltat, creat si produs un senzor de parcare exterior ingropabil pe LoRa impreuna cu solutii de parcare complet inovative. Ca si consultant are o experienta de peste 27 ani atat in domeniul Fibrei Optice cat si a infrastructurii de comunicatii. Printre altele, este membru fondator si Vice-Presedinte al Asociatiei de Fibra Optica din Romania si a creat si dezvoltat un Centru de Instruire Fibra Optica pentru Camusat. Impreuna cu membrii fondatori ai Asociatiei de Fibra Optica, a reusit introducerea in nomenclatorul de meserii al functiei de Jonctor Fibra Optica, Romania fiind prima tara din Europa care a codificat aceasta meserie. De asemenea, in fiecare an organizeaza „Romanian Fiber Optic Conferece”, o conferinta traditionala, care aduna toti jucatorii importanti din domeniul fibrelor optice din Romania si care aduce nume sonore din toata lumea care sa prezinte experientele lor.

Marian Teleleu

Fondator si CEO Capital Estate

Co-fondator JumpToSmart si Smarticity

Este co-fondator al Jump To Smart, o platforma de evenimente si dezbateri deschisa mediului de business, autoritatilor, mediului academic si societatii civile, pentru ca, impreuna, acestea sa lucreze la constructia unei viziuni pe 20 ani pentru viitorul „inteligent” al Romaniei. Prin linia de business SMARTiCITY, Marian este co-lider al unei comunitati ce promoveaza solutii inteligente pentru orase. De asemenea, este fondator al unei companii de consultanta imobiliara, Capital Estate. Experienta sa este completata de peste 20 de ani investiti in activitati destinate societatii civile, fiind fondator si presedinte al mai multor organizatii de dezvoltare locala, protectia mediului, sportive si culturale. Fiind specializat in management, Marian Teleleu are si o vasta experienta in administratia publica. A detinut 2 mandate de consilier local, experienta sa fiind completata de cea de consilier al presedintelui consiliului judetean. La nivelul administratiei centrale in cadrul Guvernului Romaniei,  a fost consilier personal al mai multor demnitari. Ca manager al diverselor institutii, a gestionat diverse proiecte de dezvoltare si de investitii de peste 2 mil Euro.

Alin Nita

Co-fondator si CEO FivePlus Solutions

Antreprenor cu experienta de peste 20 de ani in IT, in special pe domeniul software. Este co-fondator al FivePlus Solutions, o companie orientata catre dezvoltarea de aplicatii pentru automatizarea proceselor interne si agentie de marketing online. Impreuna cu echipa, a dezvoltat propriile aplicatii pentru managementul documentelor, dar si aplicatii care raspund unor cerinte punctuale de business, produse tailor-made. Creativitatea si completarea portofoliului cu noi solutii sunt atribute care se regasesc in multe activitati. Este implicat in divserse actiuni care au stransa legatura cu furnizarea de solutii care implica digitalizarea si valorificarea mediului online. Alin Nita se implica activ in stimularea mediului antreprenorial, fiind adesea activ in presa de specialitate ori in dezbateri publice pe anumite subiecte ce tin de mediul IT. De asemenea, este prezent si activ in asociatii de profil si grupuri de lucru care au ca scop aducerea tehnologiei mai aproape de mediul de afaceri.

Viata unui business contine multe ingrediente si ai nevoie de o combinatie continua si echilibrata de implicare.  Nu este suficient sa ai o idee valoroasa. Se pierde in celelalte activitati de rutina daca nu este insotita de actiune concreta, un plan de lucru, o executie potrivita, o urmarire a progresului. De la “ideal” la “real” mereu apar diferente. Este sanatos sa privesti sus, sa ai o doza de risc controlat, sa ramai increzator. De multe ori, insa, conteaza mai mult calatoria, decat rezultatul in sine.

Alexandru Iordan

Co-fondator ZenParking

Co-fondator la ZenParking, Alex este un antreprenor la inceput de drum, care se bazeaza pe experienta sa de peste 15 ani in domeniul tehnologiei informatiei. Desi nu este la prima incercare pe calea antreprenoriatului, ZenParking a devenit cel mai cunoscut proiect al sau. ZenParking este o solutie de smart-parking cu rezervare si plata automata, perfect integrabila in strategiile de smartcity. Este dezvoltata in Romania de o echipa de ingineri, designeri si profesionisti in domeniul vanzarilor, iar acum se afla in faza de expansiune.

Spiritul intreprinzător si pasiunea lui Alex pentru domeniul IT&C il determina permanent sa gaseasca solutii care pot imbunatati viata de zi cu zi.

In cadrul competitiei Early Innovators – Business Plan Competition isi propune sa ii sprijine pe cei la inceput de drum cu experientele castigate in derularea proiectelor sale antreprenoriale precum si cu sfaturile pe care si el le-a primit la randul sau si le-a aplicat.

Ioana Arsenie

Fondator si CEO Trusted Advisor & Trusted App

„Am inceput cariera in consultanta in 1999, intr-o firma romaneasca, avand drept clienti antreprenori romani Ulterior am lucrat pentru companii straine intr-o firma internationala. Primii 4 ani mi-au definit standardele in profesie, alaturi de calificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Ulterior, in rolurile de management operational si strategic, in Romania si in regiune, am descoperit cat este de important ca functia financiara sa fie dublata de implicarea in strategia de business. Am fost ani buni Business Partner in cadrul unei multinationale si am coordonat, in calitate de membru non-executiv proiectele de strategie ale companiei, in vederea dublarii rezultatelor in 7 ani. De mai bine de 5 ani, la Trusted Advisor Strategy & Finance sustin, impreuna cu colegii mei, antreprenorii pentru cresterea performantei afacerilor si a averii nete, prin proiecte de strategie financiara si structurare/optimizare procese, sisteme. Am creat Trusted App, o aplicatie de raportare financiara pentru IMM-uri, care permite o analiza a marjelor, costurilor si profitabilitatii, fiind integrata cu contabilitatea. Aceasta sustine antreprenorii si managerii in luarea deciziilor pentru cresterea performantei financiare. Aplicatia a fost lansata in luna iulie 2020 si sustine digitalizarea IMM-urilor romanesti care inregistrează o cifra de de afaceri de pana la 1 milion de euro.”

Hans Marius Schuster

Fondator si CEO Arena Innovation

Nascut si crescut la Medias, judetul Sibiu, vorbind doua limbi materne (germana si romana), dupa o  scurta perioada in calitate de manager in domeniul automotive la firma BOSCH, a infiintat un start-up al unei sucursale noi in Yokohama, Japonia (1999-2002). Aici nu numai ca a incheiat cu succes aceasta sarcina, dar si-a si insusit limba si cultura japoneza. Este fondatorul si CEO-ul ARENA INNOVATION, care combina avantajele solutiilor de energie curata cu digitalizarea in cadrul platformei „Global Digital Single Hydrogen-Society Investment Platform”. Aceasta platforma functioneaza prin intermediul unui intrument IT propriu, Be-Circle, care permite planificarea si simularea obiectivelor de economie circulara. Marius Schuster este inginer IT, absolvind Universitatea din Stiinte aplicate Giessen-Friedberg din Germania. Calificarea sa ca profesionist in cercetare si inovare prin intermediul programelor europene vine de la Universitatea Steinbeis din Berlin – Scoala de Afaceri Internationale si Antreprenoriat. Mai mult, este consilier-sef al ASEM CCSTI pentru hidrogen si celulele de combustibil din Beijing, China. De asemenea, reprezinta Comitetul roman de Standardizare ASRO / CT 395 (Hidrogen in sistemele energetice) si s-a angajat in numeroase activitati ale clusterelor specializate pentru celulele de combustibil, in Germania si Japonia.

Stefan Baciu

Country Manager SAS Romania & Rep. of Moldova

Stefan s-a alaturat SAS Romania in 2017 si este, in prezent, responsabil cu strategia de crestere si performanta veniturilor filialei romane a corporatiei americane. La SAS, el doreste sa faca diferenta, aducand puterea analizei avansate si a Inteligentei Artificiale (IA) companiilor care inteleg faptul ca obtinerea unui avantaj competitiv necesita informatii cuprinzatoare despre clienti, riscuri si oportunitati, impreuna cu capacitati adecvate de gestionare a datelor. Stefan are 20 de ani de experienta in domeniul industriei IT, lucrand anterior pentru alte corporatii, cum ar fi IBM si Oracle, in diferite roluri care acopera: managementul vanzarilor, strategia de marketing si strategia de extindere a canalelor. El detine un MBA de la Universitatea Warwick din Marea Britanie, cu o diploma de merit in Fuziuni si Achizitii.

SAS este lider in analize. Prin analize inovatoare, business intelligence, software si servicii de gestionare a datelor, SAS ajuta clientii de la peste 83.000 de locatii sa ia decizii mai rapide. Din 1976, SAS ofera clientilor din intreaga lume PUTEREA DE A STII (THE POWER TO KNOW®).

Sorin Bogdan

Presedinte Asociatia de Fibra Optica din Romania

Fondator Connexion Group

Sorin BOGDAN este antreprenor si fondator al Connexion Group, prima firma din Romania infiintata cu scopul de a executa, exclusiv, retele de fibra optica pentru operatorii de telecomunicatii. Incepand cu anul 1994, si-a dedicat intreaga activitate construirii de retele de fibra optica, pornind ca tehnician in cadrul Romtelecom, apoi ca antreprenor si formator de personal calificat in domeniul fibrelor optice. De asemenea, este co-fondator al  Asociatiei de Fibra Optica din Romania, al carei presedinte este inca din anul infiintarii acesteia, 2012. Prin puterea exemplului, a inspirat multi colaboratori sa isi creeze propriile afaceri si a transmis din experienta acumulata multor cursanti pentru care a fost lector, ajutandu-i sa isi creasca abilitatile profesionale. Impreuna cu membrii fondatori ai Asociatiei de Fibra Optica, a reusit introducerea in nomenclatorul de meserii al functiei de Jonctor Fibra Optica, Romania fiind prima tara din Europa care a codificat aceasta meserie. De asemenea, in fiecare an organizeaza „Romanian Fiber Optic Conferece”, o conferinta traditionala, care aduna toti jucatorii importanti din domeniul fibrelor optice din Romania si care aduce nume sonore din toata lumea care sa prezinte experientele lor.

Andrei Bucur

Fondator Smart Tech Energy Concept

International Business Development Manager la Ringhel

Are o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea afacerilor la nivel international, atat pe piata de telecom cat si de energie, in special in proiecte de inovatie in domeniul furnizarii si eficientei energetice. Tinta lui este sa creeze si sa arate beneficiile decarbonizarii si viabilitatea proiectelor din industria energetica, in regenerabile si e-mobility. Andrei Bucur detine pozitia de director de dezvoltare pentru piata internationala in cadrul companier Ringhel, un furnizor de solutii inovatoare de software, care sporesc agilitatea intreprinderii, pentru companiile care furnizeaza energie electrica si gaze. Desi nu se afla la prima aventura antreprenoriala, el a lansat in 2019 Smart Tech Energy Concept oferind servicii de consultanta pe smartenergy, una dintre zonele-cheie ale orasului inteligent. In mod specific, activitatea sa se poate rezuma la: consultanta smartcity pentru sloturi de parcare fotovoltaice, iluminat inteligent si sisteme de incalzire a pardoselilor cu eficienta ridicata.

“Cu totii trebuie sa contribuim la un viitor mai verde, sa impingem proiectele sustenabile de eficienta energetica si sa depunem eforturi sustinute pentru implementarea acestora.”

Bogdan Ioan Iuliu Hossu

Fondator si CEO Wise Finance Solutions

Este fondatorul si CEO-ul companiei de consultanta Wise Finance Solutions, infiintata de 10 ani. Daca la inceput primele proiecte dezvoltate valorau cateva zeci de mii de euro, de-a lungul anilor reputatia companiei sale a crescut, ajungand sa ofere serviciile sale pentru investitii de sute de milioane de euro. Bogdan Hossu a studiat intre 2004 si 2008 la Academia de Studii Economice din Bucuresti, specializandu-se in Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. In 2008 a inceput un master in Managementul Afacerilor prin Proiecte la Facultatea de Management din cadrul ASE. Pe langa gestionarea propriei afaceri, este membru al Uniunii Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania, Manager de proiect acreditat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, expert acreditat in achizitii publice.

Bogdan nu este la primul proiect antereprenorial, prima afacere fiind inceputa inca din liceu, cand si-a deschis o firma de software cu un grant obtinut din Elvetia. In facultate a „pariat“ din nou pe antreprenoriat, mai mult de nevoie, deschizand firma de consultanta pe care o conduce si in prezent, cu intentia de a accesa diverse granturi. Initial si-a dorit sa isi creeze propriile resurse care sa il ajute sa dezvolte o firma de softuri de matematica pentru copii sau animatii care ajungeau in strainatate.

Cornel Bertea Hanganu

Presedinte Scoala fara Someri

Fondator ASCEDO International

Cu o experienta relevanta de 20 de ani in management si antreprenoriat, Cornel Bertea Hanganu face parte din primele generatii care au experimentat interim-managementul in Romania, fondand in 2001 prima companie de interim-management (Iasi), explorand domenii ca productia de sistem software ERP, control de management, gestionare de costuri dar si automatizare de procese pentru EASEWEB LLC New York.

Incepand cu anul 2009 se dedica zonei de management strategic fondand compania ASCEDO International ce ofera servicii integrate de planificare strategica pentru clienti publici si privati, inclusiv planuri de dezvoltare institutionala pentru scoli. Este initiator al conceptului Scoala Fara Someri (2016), un concept unic in Romania. A fundamentat si construit cadrul legal (OUG nr. 59) pentru dezvoltarea Scolii Profesionale in Sistem Dual in Romania si care, prin conceptul Scoala Fara Someri, a ajutat la dezvoltarea a peste 350 de clase de invatamant dual la nivel national pana in prezent. In cadrul evenimentului Smart City Industry Awards, Scoala Fara Someri a castigat premiul la Categoria Smart Education, confirmand ca, in ultimii 3 ani, prin implicarea in infiintarea de clase de Scoala Profesionala in Sistem Dual alaturi de operatori economici importanti din Romania, printr-un proces strategic de inovare sociala, a condus la o stimulare a preformantei in guvernanta si o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii in comunitatea locala.

Certificat ca evaluator de proiecte si manager de proiect a participat la diverse sesiuni de evaluare de planuri de afaceri pentru studenti, in special pentru AIESEC dar si pentru elevi atat in proiecte Erasmus (2020-2021) cat si POCU (2021-2022). Are experienta in implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, aducand performanta in proiectele gestionate.

PRORA (1)

Silviu Nicolescu

Fondator PRORA

Silviu Nicolescu are o experienta de peste 15 ani in comunicare si jurnalism, lucrand in presa la agentii de stiri, publicatii online si print, iar in comunicare pentru companii din top 10 ca volum de afaceri in Romania, dar si pentru afaceri romanesti care au depasit pragul de venituri de un miliard de lei.

În 2017, Silviu Nicolescu a fondat agentia Prora Comunicare, proiect menit sa aduca experienta extinsa din domeniul comunicarii si imaginii in beneficiul companiilor, proiectelor si antreprenorilor din Romania.

Pana in prezent, serviciile Prora Comunicare au fost alese de cea mai mare retea de dealeri si service auto din Romania, companii active in zona serviciilor de consultanta IT si Smart City, producatori de echipamente Smart Home si Smart Living, publicatii premium de lifestyle, companii de success din domeniile FMCG si Real Estate, dar si de federatii sportive si evenimente sportive pentru amatori si profesionisti.

logo-up-romania2

Stefan Budulan

Country Sales Manager la UP ROMANIA

Este unul din primii colaboratori ai Grupului Up (Cheque Dejeuner) in Romania. Prima misiune care i-a fost incredintata a fost studiul de piata si al oportunitatilor implementarii companiei in Romania.

Rolul sau major a constat in recrutarea si formarea echipelor de comerciale, a definirii strategiilor de vanzari pentru produsele distincte ale companiei.

Identificarea si formarea  liderilor din echipa a constituit provocarea cea mai mare reusind sa consolideze fundamentul de rezistanta al business-ului companiei, insufland incredere colegilor si incurajandu-i permanent.

In cei peste 25 de ani in Sales Management si Strategii de Dezvoltare a reusit sa aduca plus-valoare mediului de business in care activeaza si sa motiveze tineri, unii venind direct de pe bancile scolilor, suficient de tare ca acestia sa fie indispensabili organizatiei in care isi aduc contributia.

Dan Domnica

Fondator SBT Group 

Co-fondator M.O.R.E. Netwoking

“Sunt o persoana altruista, imi place sa ajut neconditionat, imi place sa invat tot timpul, sunt axat pe a gasi solutii la absolut orice problema. Legat de partea profesionala, am intrat in antreprenoriat in anul 2007, cand aveam doar 25 de ani si am dezvoltat o firma de curierat cu 2 parteneri israelieni, de la care am invatat si businessul aplicat, nu doar cel din carti. In 2014 am fondat o companie de consultanta si implementare solutii de securitate, pe care o dezvolt cu o crestere anuala de 25%. Anul acesta imi propun ca, impreuna cu echipa, sa depasim 1 mil. Euro pe toate firmele din grup. Din 2016 sunt co-fondator, alaturi de sotia mea si dezvolt o comunitate de business – MORE Networking, unde ajutam oamenii de afaceri sa se dezvolte, sa se  recomande si totodata, sa-si creasca afacerile. Altruismul este baza functionarii acestui sistem bazat pe reciprocitate. In 2020 am intrat in GM Masterclass Academy, unde am invatat toate etapele reorganizarii strategice ale unui business, pe toate laturile. Am continuat cu un master in vanzari si marketing organizat de CBC Romania, unde am asimilat cunostinte despre mixul de marketing, strategii de vanzare si pozitionare, cat si sisteme de negociere, urmand ca pana la finalul anului sa mai aprofundez partea de leadership si recrutare.”

Cosmin Carvaci

Fondator  eGovernment Solutions

Cosmin este un tanar antreprenor ce activeaza in zona IT&C / Software Development din anul 2009. Ca si experienta, el a dezvoltat o serie de startupuri in zona de tehnologie.

Compania eGovernment Solutions a fost fondata ca un raspuns la necesitatea administratiilor publice de a se digitaliza. Pana acum, cel mai cunoscut proiect este cel de digitalizare a serviciului de alocare parcari de resedinta in Sectorul 4 – Bucuresti. Mai elaborat, aceasta asista autoritatile publice pentru conectarea, gestionarea si optimizarea infrastructurilor orasului. Conectivitatea si gestionarea conectivitatii la scara este esentiala pentru aplicatiile Smart City, precum siguranta publica, automatizarea retelei, parcarea, inchirierea de biciclete, gestionarea taxiului, echilibrarea traficului si iluminatul. Prin solutiile oferite, se pot conecta aplicatiile orasului inteligent la nivel global si se pot gestiona eficient cu o singură platforma.

Raluca Voivozeanu

Fondator si CEO PRIA Events

Este fondatoarea PriaEvents – unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din Romania si Republica Moldova. Prin PRIAevents a creat cea mai mare comunitate de business on-site si online: o medie de 4000 per fiecare eveniment online sau hybrid. PRIAevents este recunoscuta de multa vreme ca o platforma independenta si echidistanta de discutii despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei. PRIA reuneste comunitatea de business intr-o retea unde parteneri noi de afaceri, clienti si oameni din aceeasi industrie si cu aceleasi preocupari, se pot intalni. Functioneaza ca o platforma pentru dezbateri importante, modificari legislative, lansari de companii sau produse, studii. Ofera business intelligence si business training la cel mai inalt nivel. PriaEvents are expertiza in organizarea si conceptualizarea evenimentelor in toate segmentele de business: macroeconomie, finante – banci, foruri europene, sanatate si pharma, pensii private si asigurari, agricultura, avocatura, IT&C, retail, constructii si imobiliare, etc.

 

Stoica Doru

Fondator si CEO Sky Park Systems

Fondator si CEO Skyline Engineering

Fondator al companiei Sky Park Systems, infiintata in 2015, are ca scop promovarea de solutii alternative pentru multiplicarea si implementarea locurilor de parcare, indeosebi in zonele greu accesibile.

Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul instalatiilor, CEO-ul Skyline Engineering a reusit sa propulseze compania pe un plan important in sfera afacerilor cu acelasi profil. Incepand cu anul 2020, in cadrul companiei Skyline Engineering SRL se creeaza departamentul de proiecte SMART pentru gestionarea proiectelor de tip SMART City si energie regenerabila.

Doru Stoica, isi propune sa aduca un plus de inovatie si o tehnologie avansata in sfera sistemelor alternative de parcare a masinilor si bicicletelor, solutiilor de mobilitate, pentru a raspunde noilor cerinte ale societatii.

Virginia Zetu

CEO V FIBER SOLUTIONS

Am inceput activitatea in domeniul telecom inca din anul 1999 ca si Director Comercial in cadrul companiei elvetiene Diamond, producator important pe plan mondial de componente si accesorii fibra optica. In anul 2005 am pornit pe drumul antreprenorial si am lansat o linie de productie de accesorii fibra optica. In acest moment furnizez componente de inalta tehnologie, produse in Romania, catre toti operatorii de telecomunicatii din Romania. Sunt sustinatorul dezvoltarii tehnologice in industria romaneasca si, alaturi de consultantii mei, trecem la urmatoarea etapa, respectiv aceea care tine de robotizarea si automatizarea fluxului tehnologic.

Miruna Badescu

Managing Partner, Eau de Web

Cu o vasta experienta in domeniul IT, Miruna Badescu este o antreprenoare care a creat in 2006, impreuna cu cativa colegi, firma de dezvoltare software Eau de Web, cu capital integral romanesc. Firma ofera consultanta si dezvoltare software pentru institutii europene – Comisia Europeana si agentii ale acesteia – cat si diverse entitati din cadrul Natiunilor Unite. Impreuna cu colegii săi, Miruna Badescu a dezvoltat o echipa cu inalte competente in dezvoltare moderna web, semantic web, date deschise si inteligenta artificiala. Intelegand ca firmele trebuie sa ajute la construirea si profesionalizarea comunitatii IT din Romania, angajatii Eau de Web tin cursuri de programare la Universitatea Bucuresti si sunt implicati in organizarea de cursuri IT pentru programatorii incepatori. Eau de Web sustine software-ul open source si contribuie la dezvoltarea acestuia, organizand si sustinand conferintele tehnice din domeniile in care lucreaza.

Mihaela Tudor

CEO si fondator TUDOR Communication

Este un antreprenor in serie premiat, strateg in Branding Personal si un comunicator si jurnalist cu peste 15 ani de experienta. A fost inclusa in TOP 100 femei de succes din 2020 al revistei Capital si premiata in 2019 de Business Elite’s la Amsterdam. In urmă cu 8 ani a fondat agentia de PR & Personal Branding, TUDOR Communication, formata din jurnalisti si comunicatori cu experienta. In toti acesti ani, au reusit sa ridice afaceri de cateva sute de mii de euro la nivelul de milioane de euro, sa salveze companii de la faliment si sa mentina reputatia marcilor din diferite industrii. Mihaela Tudor conduce din 2020 si platforma inovativa 2Value.ro, care face legatura intre jurnalisti si IMM-uri.

Ovidiu Paraschivescu

Co-fondator Citylink Romania

Este co-fondator la Citylink Romania, serviciul complet digitalizat de car si bike sharing disponibil in Bucuresti si Brasov. Ovidiu este un avid sustinator al startup-urilor inca din perioada in care coordona echipa de strategie si management de produs din cadrul Vodafone Romania. Timp de 12 ani, Ovidiu a evoluat in cadrul industriei telecom, de activitatea sa legandu-se sustinerea in piata locala a numeroase servicii mobile dezvoltate: Salvamont, TPark, Start Taxi, Transport Urban, iVelo, Seenow, sau Zonga sunt doar câteva dintre ele. Dezvoltarea si, ulterior, lansarea Citylink in 2020, alaturi de o echipa de antreprenori locali, a aparut ca o evolutie naturala, serviciul beneficiind de experienta acumulata in toti acesti ani: strategia de produs si cea de comunicare, alaturi de echipa de customer experience, au fost parte din atributiunile sale in cadrul proiectului. Concursul Early Innovators – Business Plan Competition se suprapune cu momentul in care spera, alaturi de restul membrilor juriului, sa ajute alti tineri aflati la inceput de drum, fiind o oportunitate excelenta de a invata de la noua generatie de antreprenori.

Ana-Cristina Ionescu

Director, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Este Director de Strategii, Politici si Proiecte la Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR). Interactionand constant cu diferite culturi si comunitati de afaceri, Cristina a reusit sa-si consolideze cariera profesionala prin extinderea cunostintelor in domenii noi, adunand in acelasi timp o experienta valoroasa intr-un mediu multicultural. De-a lungul carierei in cadrul CCIR, Cristina a coordonat arii importante precum cooperarea internationala si afaceri externe; practicile / serviciile camerale pentru comunitatea de afaceri; serviciile de formare si sprijin pentru antreprenoriat; strategii, politici si proiecte.