Evaluarea planurilor de afaceri si selectia castigatorilor va fi facuta de juriu. Invitam profesori universitari, experti din companii sau din administratia publica sa faca parte din juriul EIBPC. Va rugam sa aplicati conform procedurilor indicate pe aceasta pagina.
Orice membru al juriului trebuie sa dovedeasca o calificare profesionala si competente auxiliare necesare pentru evaluarea corecta a documentelor de concurs. De asemenea, orice membru al juriului trebuie sa aiba o conduita etica si profesionala corecta. Componenta juriilor exprima o idee centrala a competitiei: dezvoltarea unei mentalitati antreprenoriale a tinerilor, o mai buna conectare a mediului de afaceri cu mediul academic si oferirea de stimulente in aceste sens.
Profilul fiecarui membru al juriului va fi publicat pe pagina o pagina dedicata.
Activitatile juriului sunt deosebit de importante pentru Early Innovators Business Plan Competition deoarece, pe langa evaluarea profesionala, membrii juriului ofera feedback fiecarui participant. Acest lucru ofera elevilor o recunoastere speciala a muncii depuse.
De ce sa te implici?
1
simpla activitate civica bazata pe nevoia implicarii mediului privat in chestiuni de educatie
2
te vei familiariza cu nivelul viitoarei forte de munca;
3
vei fi inspirat fie de ideile prezentate, fie de probleme existente (pentru care se pot gasi solutii prin implicarea activa a mediului privat);
4
vei beneficia de promovare, atat pe site-ul concursului, cat si in reteaua Steinbeis
Ce trebuie sa faci?
1
Sa fii vorbitor de limba romana
2
Sa evaluezi maximum 10 planuri de afaceri si, eventual, sa dai un scurt feedback (max 1/2 pagina) pentru fiecare plan pe care il evaluezi. Ne asteptam ca fiecare membru al juriului sa evalueze minimum 5 planuri de afaceri astfel incat evaluarea sa fie una obiectiva.
Cat timp iti ocupa?
Vei participa la un workshop de 1-2 ore in care asteptarile initiatorilor proiectului vor fi explicate.
Nu vom elabora o grila stricta pentru evaluare intrucat fiecare din cele 22 de intrebari din cadrul unui plan de afaceri are un numar maxim de puncte care pot fi alocate. Avem incredere in experienta antreprenorilor. Perioada in care se face evaluarea planurilor de afaceri este 22.07.2024 – 30.09.2024.
Prioritate vor avea:
- Antreprenorii si/sau profesionistii din corporatii
- Personalitatile de la universitatile care au semnat un memorandum de intelegere cu Steinbeis Transfer Management. Acestea se regasesc aici
- Personalitatile din reteaua Steinbeis Germania
- Reprezentanti ai autoritatilor publice din Romania
Partenerii de proiect isi rezerva dreptul de a selecta membrii juriului.
Formular de inregistrare
La finalul formularului de inregistrare, se regasesc pasii care trebuie urmati pentru a transmite aplicatia la: registration@early-innovators.eu
Pentru a fi membru al juriului sunt necesare urmatoarele documente:
- Formular de inregistrare
- CV actualizat
- Poza + logo companie/institutie/asociatie/etc.
- Scurta descriere (150- 180 de cuvinte)
- Optional – scurta scrisoare de intentie