Documentele concursului

In ce consta concursul de fapt? Care sunt documentele de care ai nevoie?

Pe aceasta pagina vei gasi toate fisierele de care ai nevoie: formulare de inregistrare, documente suport si, cel mai important, documentul de concurs.

Ca sa intelegi cum se lucreaza cu aceste documente, te rugam sa consulti sectiunea Procedura concursului si Ghidurile elev/profesor.

Formulare de inregistrare

Inregistrarea este primul pas de facut pentru a lua parte la aceasta competitie. Toate documentele pentru inregistrarea in competitie sunt disponibile si pe aceasta pagina. Te invitam sa consulti sectiunile care contin explicatii detaliate despre fiecare tip de participant: elev, student, profesor, jure.

EIBPC template plan de afaceri – documentul de concurs

Acesta este documentul care va fi supus evaluarii juriului deci documentul in care tu trebuie sa iti formulezi raspunsurile in limita de caractere indicata.

In momentul in care vei deschide documentul, vei gasi toate indicatiile despre cum trebuie sa fie acesta transmis.

Te rugam sa consulti celelalte documente de sprijin (Documentul Suport si Canva) care contin indicii despre ce trebuie sa contina raspunsurile tale pentru a obtine punctajul maxim. De asemenea, acestea te ajuta sa intelegi logica planului de afaceri si aspectele elementare pe care trebuie sa le aprofundezi. Tot pe baza acestui document, vei alcatui prezentarea ideii de afaceri in cazul in care te aflii printre finalisti.

Daca nu te aflii printre finalisti care vor participa la evenimentul de pitch, ai sansa sa castigi premiul “Mentiune” sau oricare dintre premiile suplimentare care vor fi oferite de partenerii nostri.

EIBPC document suport plan de afaceri – clarificare intrebari

Acest document este un ghid care clarifica ceea ce ar trebui sa contina raspunsurile tale pentru fiecare rubrica, aspectele esentiale pentru care vei fi punctat. Aceste clarificari vin sub forma de explicatii sau sub forma de intrebari suplimentare. Pentru o intelegere aprofundata, te rugam sa consulti glosarul de pe site-ul concursului sau orice alte surse deschise.

EIBPC Business Plan Canva – categorii de intrebari

Acest document te ajuta sa intelegi structura planului de afaceri, categoriile de intrebari deci documentul de concurs. Tot acest document vine in sprijinul documentului suport pentru planul de afaceri cu foarte multe intrebari care sa iti largeasca orizonturile raspunsurilor. Ultimele 3 intrebari nu sunt incluse in acest document intrucat acestea sunt independente de structura planului de afaceri.

EIBPC Ghid pentru profesori

Acest document este destinat profesorului coordonator si studentului-mentor. Documentul contine explicatii despre modelul de concurs si clarificarea rolurilor.

EIBPC Ghid pentru elevi

Acest document este destinat elevilor si contine informatii valoroase despre scrierea planului de afaceri, limitele de text, etc. Recomandam aprofundarea sub-capitolului 3.2-B – Dezvoltarea planului de afaceri.

Brosura “Finala Early Innovators- editia I (2020 – 2021)

Acest document este destinat tuturor participantilor la competitie. In aceasta brosura veti regasi informatii despre jurizarea evenimentului final, castigatori, premii, sponsori. Concurentii au sustinut pitch-ul online, iar juriul s-a reunit in format fizic la Palais Ghica Victoriei din Bucuresti. Evenimentul a fost transmis live pe pagina sponsorului principal, Banca Comerciala Romana.

Intrebari?

Dacă întâmpinați probleme la descărcarea documentelor, vă rugăm să ne contactați.