Sponsori

Early Innovators Business Plan Competition este un concurs care a stârnit curiozitatea și implicarea liceenilor din toată România. Este extraordinar că înțelegerea și dezvoltarea unor planuri de afaceri a devenit o prioritate pentru ei. Poate că inițial au privit această competiție ca pe un joc, însă, cu certitudine, modul în care s-au implicat și au construit fiecare pas îi poate ajuta, cu puțin curaj și determinare, să transforme ideile lor în businessuri reale. BCR Școala de Business este alături de noua generație de antreprenori, prin resurse educaționale și prin implicarea activă în astfel de concursuri naționale și regionale pentru liceeni și studenți.

— Dana Dima, Vicepreședinte retail & private banking BCR și Președinte al juriului Early Innovators Business Plan Competition.

Programe BCR pentru tineri si ONG-uri

Platforma aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor. ONG-urile isi pot crea un profil pe platforma si pot inregistra proiecte, iar persoanele fizice pot alege sa devina voluntari sau donatori pentru sustinerea proiectelor. Este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, atat pentru donator, cat si pentru organizatie, incurajand astfel donatorii care vor sa sustina cu sume mici o cauza (de la minim 5 lei pana la maxim 1.000 de lei). Toate platile sunt securizate si intra sub incidenta legilor transferurilor bancare.

Bursa Binelui by BCR

Platforma aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor. ONG-urile isi pot crea un profil pe platforma si pot inregistra proiecte, iar persoanele fizice pot alege sa devina voluntari sau donatori pentru sustinerea proiectelor. Este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, atat pentru donator, cat si pentru organizatie, incurajand astfel donatorii care vor sa sustina cu sume mici o cauza (de la minim 5 lei pana la maxim 1.000 de lei). Toate platile sunt securizate si intra sub incidenta legilor transferurilor bancare.

InnovX-BCR

Este programul intensiv de scalare si mentorat care iti propulseaza compania sau startupul la nivelul urmator. Ai sansa sa ajungi in mijlocul unui ecosistem unic de experti in care testezi constant ce functioneaza si ce trebuie schimbat in cadrul afacerii tale. Poti beneficia de:

Mentorat in cadrul bootcamp-ului InnovX-BCR

Aici o sa inveti cum sa-ti extinzi afacerea la nivel global, de la unii dintre cei mai buni profesionisti in business, finance si tech de la Harvard, MIT, edX.org si Berkeley.

Masterclass cu fondatori si CEO locali si globali

Networking, networking, networking. Dar si expunere internationala. Afacerea ta merita sa fie cunoscuta de toti, oriunde. Incepem cu parteneri de renume ca UiPath, Microsoft sau StartUp Grind – cea mai mare comunitate online de antreprenori.

Hello, Silicon Valley

Vei avea si sansa sa-ti pitchuiesti afacerea investitorilor din Silicon Valley, in cadrul Demo Day.

Acces la investitori locali si internationali

20 de locuri. 0 taxe de participare si o super rampa de lansare. Tot ce mai lipseste e inovatia ta. Inscrie-te online in Acceleratorul de Business InnovX-BCR si du-ti inovatia la nivelul urmator.


Alte sponsori

Credem cu tarie ca educatia antreprenoriala si financiara este o baza corecta pentru a crea valoare in orice afacere. Misiunea noastra este sa cream libertate si energie nelimitate pentru antreprenorii care isi gestioneaza finantele.

— Ioana Arsenie

Compania locala Trusted Advisor este specializata in furnizarea de servicii de contabilitate si consultanta financiara, utlizand diferite instrumente: tabloul de bord, simulatorul de business si Trusted App. Trusted App este o aplicatie web ce ajuta in automatizarea proceselor interne atat ale firmelor de contablitate, cat si ale antreprenorilor. Mai exact, aceasta este un instrument de business intelligence care faciliteaza accesul la o vizibilitate sporita  privind rezultatul financiar, pe categorii de venituri si cheltuieli dar si situatia bilantiera, cu principalii indicatori de performanta.


Crezul nostru este ca viitorul se cladeste acum, iar actiunile de astazi ne determina viitorul de maine.

— Team Fibercon Components

Echipa FIBERCON COMPONENTS si-a definit si asumat in mod responsabil misiunea de a produce in propria fabrică si a livra cele mai mari volume personalizate de fibra optica, echipamente si servicii pentru operatorii de telefonie in functie de solicitarile clientilor astfel incat acestia sa poata actualiza si intretine propria infrastructura.
Cei 20 ani de experienta in producerea ansamblurilor de cabluri de fibra optica s-au concretizat intr-un volum de 2500 de conectori produsi zilnic.


Activ pe piața auto încă de la începutul anilor 90, Rădăcini Grup este unul dintre pionierii industriei de profil. După o serie de mici afaceri axate pe import și producție locală, compania a devenit primul dealer Daewoo în București, moment în care și-a extins operațiunile prin deschiderea de showroom-uri și service-uri. Ulterior, în portofoliul companiei s-au alăturat branduri precum Opel, Chevrolet, Citroen, Mazda, Suzuki, Peugeot, Honda, Volkswagen, ŠKODA ș.a., iar compania și-a extins treptat operațiunile în mai multe orașe din țară și a abordat și segmentul de vânzări auto rulate. În prezent, Rădăcini Grup are o rețea dezvoltată în șapte mari orașe din România – București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Otopeni, și Ploiești și a deservit, de-a lungul timpului, peste 1 milion de clienți.

În ultimii ani o altă divizie a grupului – Rădăcini Estate – a devenit tot mai complexă, un nume reprezentativ în acest sens fiind Aviației Tower, proiect rezidențial premium, dezvoltat în două faze, în zona de Nord a Capitalei, precum și proiectul Sisești 303 by Rădăcini, un nou complex rezidențial pe malul lacului Grivița.


jumptosmart.ro (Smarticity) este o platforma de evenimente, creata in urma cu 4 ani, care promoveaza conceptul de “smartcity” prin conferinte si traininguri in: transport, educatie, energie, sanatate, mobilitate, etc. La evenimentele Smarticity sunt prezenti ministri, secretari de stat, primari, city manageri, reprezentanti ai Comisiei Europene, ambasadori, speakeri internationali, reprezentanti ai unor institutii internationale, lideri de top ai unor companii din tara si strainatate, etc.

Emisiunea Smarticity poate fi urmarita si pe canalul de stiri Digi24.