Elevi

Candidati/Elevi: Poate participa orice elev din clasele IX -XII, preferabil cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani, de la orice liceu acreditat de Ministerul Educatiei din Romania si incadrat in oricare din specialitatile oferite de liceele din Romania.

Elevii pot participa individual sau in echipe de maximum 4 candidati. Numarul de participanti dintr-un liceu sau judet nu este limitat.

De asemenea, nu este necesar ca elevii sau profesorii care compun echipele sa fie din acelasi liceu.

Va recomandam sa va inregistrati cat mai curand posibil.

Termen limita: 22.04.2024

Formulare de inregistrare

Mai jos gasiti formularele de inregistrare in functie de formatul in care doriti sa participati: individual sau echipe. La finalul fiecarui formular de inregistrare, se regasesc pasii care trebuie urmati pentru a transmite documentele la: registration@early-innovators.eu

Iti recomandam sa trimiti formularul de inregistrare dupa ce ti-ai ales un profesor coordonar. Nu uita faptul ca si profesorul tau trebuie sa trimita separat un formular de inregistrare. Rolul profesorului coordonator este acela de garant al autenticitatii planului de afaceri.

In cazul in care doresti sa participi si, totusi, nu ai gasit un profesor disponibil, te rugam sa contactezi echipa de management a proiectului.