Echipa de management

Echipa de management prezentata mai jos se refera strict la persoanele cu atributii organizatorice permanente, deci la initiatorii proiectului. Echipa este completata de toate persoanele care vor fi delegate in functie de necesitatile de implementare

Roxana Stefania Boboruta – vicepresedinte Asociaţia EARLY INNOVATORS

Roxana Stefania Boboruta este project manager permanent in cadrul Steinbeis Transfer Management din Romania. Competentele sale sunt folosite, de asemenea, sunt in implementarea diverselor proiecte din cadrul centrelor Steinbeis din Germania, Austria sau Ucraina, aflate sub managementul expertului CEE – Jurgen Raizner.
Unul dintre proiectele de referinta este European Early Innovators Initiative, piatra de temelie al proiectului in desfasurare. Ea are si o contributie consistenta in implementarea proiectului ifempower, ce are ca scop constructia unui modul de antreprenoriat feminin ce va fi pilotat si predat la universitati partenere din Austria, Islanda, Romania si Ungaria.
Experienta sa profesionala este una consistenta, competentele dobandite fiind in business development atat in sectorul privat cat si la nivel de camera bilaterala de comert.
Roxana Boboruta este absolventa a Universitatii din Bucuresti, fiind masteranda in sociologie si licentiata in relatii internationale si studii europene. De asemenea, pregatirea academica este completata de Universitatea Ecologica din Bucuresti cu o licenta in drept si stiinte administrative si de numeroase cursuri extracurriculare: de la vanzari si programare neuro-lingvistica la managementul conflictelor internationale si leadership.

Contactul direct: boboruta@steinbeis.online | +40 762 275111


Juergen Raizner – presedinte Asociaţia EARLY INNOVATORS

Jürgen Raizner este lector asociat la Universitatea de Stiinte Aplicate Nürtingen-Geislingen (regiunea Stuttgart, Germania), universitate pe care si el a a absolvit-o 1993. In 2003 a fost premiat cu medalia de onoare a universitatii la care preda project management.
Experienta sa profesionala in afaceri internationale incepe in 1991. Aproape fiecare tara din Europa Centrala si de Est a beneficiat de expertiza sa prin intermediul diverselor proiecte cu accent pe competitivitate regionala. Jürgen Raizner este asadar experimentat in gestionarea consortiilor multinationale in proiecte pe scala larga, finantate din fonduri europene. De asemenea, a gestionat proiecte majore de consultanta care au inclus raportarea la nivel de consiliu international si secretar de stat la nivel de guvern.
Jürgen Raizner este antreprenor din 1994 si fondator al intreprinderilor Steinbeis (STC) din Germania, Austria, Azerbaidjan, Romania si Ucraina. Centrele Steinbeis pe care le are in management sprijina intreprinderile in identificarea locului potrivit pentru investitii straine directe si pentru outsourcing. Alte competente- cheie constau in: contributia la un mediu de afaceri prietenos in Europa Centrala si de Est, incurajarea inovatiei prin gasirea de solutii pentru o colaborare eficienta intre mediul academic si industrie, promovarea antreprenoriatului care se bazeaza mai mult pe cunoastere si stiinta decat pe fabricatie cu costuri reduse.

Contactul direct: raizner@steinbeis.online | +40 762 273311