Juriu

Evaluarea planurilor de afaceri si selectia castigatorilor va fi facuta de juriu. Invitam profesori universitari, experti din companii sau din administratia publica sa faca parte din juriul EIBPC. Va rugam sa aplicati conform procedurilor indicate pe aceasta pagina.

Orice membru al juriului trebuie sa dovedeasca atat o calificare profesionala cat si competente auxiliare necesare pentru evaluarea corecta a documentelor de concurs. De asemenea, orice membru al juriului trJebuie sa aiba o conduita etica si profesionala corecta. Componenta juriilor exprima o idee centrala a competitiei: dezvoltarea unei mentalitati antreprenoriale a tinerilor, o mai buna conectarea mediului de afaceri cu mediul academic si oferirea de stimulente in aceste sens.

Lucrarile juriului sunt deosebit de importante pentru Early Innovators Business Plan Competition deoarece, pe langa evaluarea profesionala, ei conduc un dialog intens cu participantii. Acest lucru ofera tinerilor o recunoastere speciala a muncii depuse si o evaluare pozitiva si constructiva a proiectului lor. Tinerii antreprenori, care nu ocupa niciunul dintre primele locuri, beneficiaza in special de acest lucru pentru ca membrii juriului le pot explica performanta si, in acelasi timp, ii incurajeaza sa participe din nou. Calitatea acestora este de o importanta deosebita, deoarece evaluarea profesionala a lucrarilor depuse va creste renumele acestei competitii astfel incat aceasta sa devina a resursa indispensabila pentru formarea mentalitatii antreprenoriale in randul tinerilor din Romania inca din liceu. Pentru prima editie a Early Innovators Business Plan Contest, asteptarile principale sunt legate de faptul ca fiecare participant ajuns in finala trebuie sa primeasca din partea juriului o evaluare completa a lucrarii, cu punctele tari si slabe.

Ca viziune pe termen lung, fiecare competitie Early Innovators are propriul sau juriu, care decide cu privire la acordarea premiilor: membrii juriului evalueaza ideea de afaceri, fezabilitatea acesteia si sansele pentru implementare. Isi formeaza judecata pe baza lucrarilor scrise si a ilustrarii acestora prin modalitatea de prezentare aleasa de concurenti.

Prioritate vor avea:

  • Antreprenori
  • Personalitatile de la universitatile care au semnat un memorandum de intelegere cu Steinbeis Transfer Management, in mod special Universitatea Valahia din Targoviste. Acestea se regasesc aici
  • Personalitatile din reteaua Steinbeis Germania
  • Reprezentanti ai autoritatilor publice din Romania

Partenerii de proiect isi rezerva dreptul de a selecta membrii juriului.

La finalul formularului de inregistrare, se regasesc pasii care trebuie urmati pentru a transmite aplicatia la: registration@early-innovators.eu

Pentru a fi membru al juriului sunt necesare urmatoarele documente:

  1. Formular de inregistrare
  2. CV actualizat
  3. Optional – scurta scrisoare de intentie

Formular de inregistrare