Posted on

by

in

Premii Hochland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Toti cei 6 finalisti care isi vor prezenta ideile de afaceri in fata juriului, vor primi un cos cu produse Hochland.

Inclusiv elevul sau echipa care va primi premiul MENTIUNE pentru cea mai inovativa idee, indiferent ca se afla printre cei 6 finalisti sau nu, va primi premiul Hochland.

 

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”12212″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://hochland.ro/”][vc_empty_space][vc_column_text]

Hochland a intrat pe piata din România in 1993, produsele fiind distribuite la vremea respectiva de White­land. Cinci ani mai tarziu, gru­pul german a intrat direct pe piata ro­maneasca si a infiintat Hochland Ro­mania odata cu preluarea fabricii de la Sighisoara, unde a inceput sa pro­duca branza topita. In 1999, Ho­chland a cumparat fabrica de la Sovata, unde produce cas­ca­val, dar si materie prima pentru branza topita de la Si­ghi­­­soara. Din 2016, Ho­chland Ro­mania a preluat dis­tri­butia pro­du­selor sale de la Whiteland. Hochland Romania, liderul pietei de branzeturi, exporta produse facute in cele doua fabrici pe care le detine pe plan local in tari precum Bulgaria, Republica Moldova si Libia.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]