Posted on

by

in

Intalnire cu profesorii de liceu din Targoviste

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1601320718403{padding-right: 48px !important;}”]

O intalnire intre echipa de management a EIBPC si reprezentatii a doua licee din Targoviste a avut loc in vederea consultarii cu privire la documentele de concurs.

Intalnirea a fost facilitata de managerul Inspectoratului Scolar Dambovita, Sorin Ion, iar la intalnire au contribuit cu experiente legate de astfel de concursuri profesori de la Colegiul Economic “Ion Ghica” si Colegiul National “Ienachita Vacarescu” din Targoviste. Ambele colegii au o lunga traditie de participare la concursuri nationale dedicate liceelor specializate, cu profil economic.

Scopul discutiilor a fost acela de a intelege in ce masura modelul de concurs EIBPC, intrebarile din documentul de concurs se potrivesc cu pregatirea elevilor si cum este vazut nivelul de dificultate.

De asemenea, clarificari suplimentare au fost oferite de echipa de project management a EIBPC, reprezentata de Jurgen Raizner si Roxana Boboruta, cu privire la faptul ca acest concurs se adreseaza tuturor liceelor si tuturor profesorilor, indiferent de specializare.

Feedback-ul reprezentantilor celor 2 licee cu privire la creseterea atractivitatii competitei a fost integrat si adaptat modelului EIBPC.

Intalnirea a avut loc la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Targoviste.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *