Evenimente

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”64px”][vc_column_text]

Haide sa ne intalnim la evenimente!

O conferinta pentru lansarea  Early Innovators Business Plan Competition este in constructie si va avea loc la Targoviste foarte curand.

Ceremonia de premiere va avea loc in Mai 2021, tot la Targoviste. Pana atunci vor fi multe alte posibilitati de a ne intalni, inclusiv in cadrul evenimentelor destinate schimbului de experienta cu entitati din Germania si la care profesori si reprezentanti ai autoritatilor locale romane vor alcatui delegatiile.

Pe aceasta pagina vor fi publicate informatii despre aceste evenimente inclusiv despre instructajul profesorilor de liceu in vederea bunei desfasurari a competitiei.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Proiect finanțat și gestionat de”][vc_empty_space height=”16px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”11474″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”11891″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”12744″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]