Sponsorii proiectului

Ne propunem, prin toate acțiunile noastre, sa fim parte integranta a societatii, avand in echipa cetateni responsabili, cu principii solide si avem ca scop intermedierea si sustinerea dezvoltarii valorii in comunitatile din care facem parte. BCR urmareste sa fie un model, o sursa de inspiratie si un catalizator pentru toti stakeholderii sai din acest punct de vedere.

Programe BCR pentru tineri si ONG-uri

Este nu numai un program interactiv de educatie financiara, ci o experienta completa oferita copiilor, in timpul careia inteleg concepte si notiuni financiare, prin joc, fara a asculta definitii sau formule. Copiii realizează ca banii se castiga greu si se consuma usor, ca nu mereu pretul unui obiect este egal cu valoarea lui, ca deciziile luate trebuie argumentate si ca fiecare dintre noi are un impact asupra economiei lumii prin hotararile noastre. Daca vrei sa te inscrii, acceseaza pagina de inscrieri sau suna la 0725 772 255.

Platforma aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor. ONG-urile isi pot crea un profil pe platforma si pot inregistra proiecte, iar persoanele fizice pot alege sa devina voluntari sau donatori pentru sustinerea proiectelor. Este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, atat pentru donator, cat si pentru organizatie, incurajand astfel donatorii care vor sa sustina cu sume mici o cauza (de la minim 5 lei pana la maxim 1.000 de lei). Toate platile sunt securizate si intra sub incidenta legilor transferurilor bancare.

Este programul intensiv de scalare si mentorat care iti propulseaza compania sau startupul la nivelul urmator. Ai sansa sa ajungi in mijlocul unui ecosistem unic de experti in care testezi constant ce functioneaza si ce trebuie schimbat in cadrul afacerii tale. Poti beneficia de:

  • Mentorat in cadrul bootcamp-ului InnovX-BCR

Aici o sa inveti cum sa-ti extinzi afacerea la nivel global, de la unii dintre cei mai buni profesionisti in business, finance si tech de la Harvard, MIT, edX.org si Berkeley.

  • Masterclass cu fondatori si CEO locali si globali
  • Networking, networking, networking. Dar si expunere internationala

Afacerea ta merita sa fie cunoscuta de toti, oriunde. Incepem cu parteneri de renume ca UiPath, Microsoft sau StartUp Grind – cea mai mare comunitate online de antreprenori.

  • Hello, Silicon Valley.

Vei avea si sansa sa-ti pitchuiesti afacerea investitorilor din Silicon Valley, in cadrul Demo Day.

  • Acces la investitori locali si internationali.

20 de locuri. 0 taxe de participare si o super rampa de lansare. Tot ce mai lipseste e inovatia ta. Inscrie-te online in Acceleratorul de Business InnovX-BCR si du-ti inovatia la nivelul urmator.

Alti sponsori

Credem cu tarie ca educatia antreprenoriala si financiara este o baza corecta pentru a crea valoare in orice afacere. Misiunea noastra este sa cream libertate si energie nelimitate pentru antreprenorii care isi gestioneaza finantele.

Compania locala Trusted Advisor este specializata in furnizarea de servicii de contabilitate si consultanta financiara, utlizand diferite instrumente: tabloul de bord, simulatorul de business si Trusted App. Trusted App este o aplicatie web ce ajuta in automatizarea proceselor interne atat ale firmelor de contablitate, cat si ale antreprenorilor. Mai exact, aceasta este un instrument de business intelligence care faciliteaza accesul la o vizibilitate sporita  privind rezultatul financiar, pe categorii de venituri si cheltuieli dar si situatia bilantiera, cu principalii indicatori de performanta.

Astazi, competitivitatea este catalizatorul performantei, motorul care da energia vietii economice. Indiferent de crizele de moment, competitivitatea stimuleaza statele, sectoarele economice, mediul de afaceri sa genereze oaze de idei novatoare, creatoare de valoare adaugata sigura.

INACO este un think-thank, mai specific – o comunitate non-profit de manageri, consultanti, analisti, experti in domeniul economic, conectata la reteaua de specialisti in economia de stat si privata din Romania.

inaco

Hochland a intrat pe piata din România in 1993, produsele fiind distribuite la vremea respectiva de White­land. Cinci ani mai tarziu, gru­pul german a intrat direct pe piata ro­maneasca si a infiintat Hochland Ro­mania odata cu preluarea fabricii de la Sighisoara, unde a inceput sa pro­duca branza topita. In 1999, Ho­chland a cumparat fabrica de la Sovata, unde produce cas­ca­val, dar si materie prima pentru branza topita de la Si­ghi­­­soara. Din 2016, Ho­chland Ro­mania a preluat dis­tri­butia pro­du­selor sale de la Whiteland. Hochland Romania, liderul pietei de branzeturi, exporta produse facute in cele doua fabrici pe care le detine pe plan local in tari precum Bulgaria, Republica Moldova si Libia.